Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka koçu Özhan Çıvgın: Aptal Bir Antrenör Değilim!

Pınar Karşıyaka koçu Özhan Çıvgın, Afyon Belediyespor galibiyetinden sonra dikkat çekici bir açıklama yaptı:

Maça iyi başladık hücüm ve savunmada doğru işleri yapıp iyi bir oyunla galip geldik. Afyon’da gecen hafta iyi bir oyunla TOFAŞ’ı içerde yendi. Avrupa kupası maçından sonra hazırlanıcak çok vakitte yoktu ama kısıtlı sürede iyi çalıştık ve çalıştıklarımıza konsantre olduk ve kazandık.
Bugün bize bütün maç boyunca destek olan ve sahiplenen seyircimize gönülden teşekkür ederim. Hafta içi de oynadığımız Avrupa kupası maçında inanılmaz destek oldular ve 12 sayı geriye düşen takımımızı maçın içene soktular. Taraftarın desteği ile birlikte o maçı kazanamadığımız için üzülmüştüm.

Sezon başında yola çıkarken hedefimiz maddi ve manevi sıkıntı yaşamayıp, seyircimizin desteği ile ilerlemekti. Tabiki bazı riskler aldık ve almak zorundaydık. Koç olarak aptallık yapıp kulübü maddi olarak daha büyük transferlere itseydim kulübe zarar verirdim. Tabiki koç olarak bende çaylak bir oyuncunun yerine daha tecrübeli bir oyuncu almak isterdim.

Bu takıma destek lazım özgüven lazım, kulübümüzün imkanları içinde, ben, asisitanlarım, tüm teknik ve idari ekip var gücümüzle çalışıyoruz.
Kabul etmemiz gereken bir gerçek, kulüp olarak geçiş dönemindeyiz. Sabra, zamana ve elbette ki desteğe ihtiyacımız var. Tek amacımız, niyetimiz Karşıyaka’yı özlenen günlere geri getirmek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …