Güncel Haberler

Sezonu Açmadan Diskalifiye Edildi

Yazın New Orleans Pelicans’tan Golden State Warriors‘a gelen DeMarcus Cousins henüz sezonu açamadan oyundan atıldı.

Aşil tendonundan geçirdiği operasyon nedeniyle oynamaya başlayamayan DeMarcus Cousins, New York Knicks maçında Warriors benchinde günlük kıyafetleriyle yer aldı. Cousins, Madison Square Garden’daki maçtan önce Enes Kanter’le söz düellosuna girişti. Cousins maçın içinde de Kanter’e kenardan birşeyler söyleyince hakem Scott Foster kendisini uyardı ancak asi davranışlarıyla tanınan oyuncu bu defa hakeme sözlü olarak tepki gösterdi.

İlk periyoddaki mola sırasında meydana gelen bu olay sonrasında Cousins, Scott Foster tarafından oyundan atıldı. Hakem Scott Foster, Cousins’ı 2013’te Sacramento’da oynarken Utah maçının devre arasında da diskalifiye etmişti.

Kaynak: Basketfaul

https://youtu.be/R9nqnzecs7Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …