Güncel Haberler

Stephen Curry Şova Erken Başladı

Golden State Warriors süper yıldızı Stephen Curry liderliğinde Washington Wizards‘a Batı ile Doğu Konferansı arasındaki farkı bir kez daha hatırlattı ve 144-122 gibi dikkat çekici bir skorla galibiyete uzandı. Steph ilk 3 çeyrekte tam 51 sayı gönderdi Wizards potasına ancak son çeyrekte oyuna girmedi ve üçlük ziyafetinin tadı damağımızda kaldı.

Kariyer rekoru 54 sayı olan Curry devreyi 31 sayıyla bitirdi, üçüncü çeyrekte de 20 sayı kaydetti. 10/10 serbest atış, 11/16 üç sayı, 4/8 iki sayı isabetiyle şut atan Curry tribünlerin beklentisinin tersine dördüncü çeyrekte oyuna girmedi, böylece kariyer sayı ve 3 sayı rekorunu zorlamadı.

Golden State cephesinde ayrıca Kevin Durant de (30 sayı 8 ribaund 7 asist) çok iyi bir maç çıkardı. Wizards’da ise Bradley Beal (23 sayı 3 ribaund 4 asist) ve Kyle Oubre Jr. (17 sayı 4 ribaund) direnmeye çalışan isimler oldular. Yıldız guard John Wall sadece 13 sayıda kaldı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/H8E0t0pigLU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …