Güncel Haberler

Rockets Beklentilerin Uzağında

James Harden ve Chris Paul gibi süper yıldızın yanına bir de Carmelo Anthony hamlesini yaparak Batı Konferansı zirvesi için gözünü Golden State Warriors’ın tahtına diken Houston Rockets‘da işler yolunda gitmiyor. Son olarak Utah Jazz‘a 89-100 kaybetmekten kurtulamadılar.

Bu sonuçla Rockets 4 maçın ardından 3.mağlubiyetini alırken, Utah Jazz ise üçte iki yapmış oldu.

Chris Paul Lakers maçında Rondo ile yaşadığı kavga nedeniyle cezalıydı. Onun yerine ilk beş başlayan Eric Gordon ise berbat bir performans sergileyerek yay gerisinden 1/12 isabet oranı ile oynadı. Carmelo Anthony ise yine benchten geldi ama bu sefer iyi bir performans sergilese de galibiyet için yeterli olmadı.

Rockets cephesinde James Harden (29 sayı 7 asist 5 ribaund) ve Carmelo Anthony (22 sayı 7 ribaund) ve Clint Capela (10 sayı 12 ribaund) ön plana çıkarlarken, Utah Jazz’da ise Donovan Mitchell (38 sayı 7 asist 5 ribaund) ve Rudy Gobert (12 sayı 13 ribaund 3 blok) galibiyetin mimarları oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …