Güncel Haberler

Denver’dan Şampiyona İzin Yok

Denver Nuggets son şampiyon Golden State Warriors‘ı ağırladı. Baştan sona çekişmeli geçen keyifli mücadeleden mutlu sonla ayrılan taraf 100-98’lik skorla ev sahibi Denver Nuggets oldu.

Maçın son topunda Curry topu akıllıca pota altındaki Damion Jones’a indirdi ancak Denver’ın genç İspanyol forveti Juancho Hernangomez arkadan gelerek yaptığı blokla maçı takımına getiren isim oldu.

Denver adına ön plana çıkan isimler; Garry Harris (28 sayı) ve Nikola Jokic (23 sayı 11 ribaund 6 asist) oldular. Golden State cephesinde ise Stephen Curry (30 sayı 6/16 3sayı 4 ribaund 6 asist) özellikle son çeyrekte sazı eline aldı ve yeterli olmadı. Kevin Durant ise (20 sayı 11 ribaund 7 asist) triple-double ile flört etti. Klay Thompson’dan ise 15 sayılık katkı geldi.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …