Güncel Haberler

Cedi Bu Kez Vasat Kaldı

Bu sezon taraftarı önündeki ilk sınava çıkan Cedi Osman ve Cleveland Cavaliers, NBA‘in vasat takımları arasında kabul edilen Atlanta Hawks‘a 111-133 gibi ciddi bir farkla yenilerek geride bıraktığımız 3 maçta 0 çekmiş oldu. 

Ev sahibi Cleveland maça çok iyi başladı ve özellikle hücumda verimli oynadığı ilk çeyreği de 34-24 önde tamamladı. Ancak sonrasında tempoyu yükselten ve hücumda ritmini bulan rakibi karşısında savunmada tel tel dökülen Cedi ve arkadaşları farklı mağlubiyete engel olamadılar.

Hawks cephesinde yeni Curry olarak kabul edilen çaylak Trae Young 
35 sayı (6/14 üçlük) 11 asistle göz doldurdu. Ayrıca Kent Bazemore 23 sayı 
(4/8 üçlük) 5 ribaund 4 asist, Alex Len 16 sayı 11 ribaund 4 asist ile galibiyete önemli katkı verdiler. 41 yaşındaki Vince Carter ise ilk beşte başlayıp 3 sayı 2 asist üretti.

Bir süper yıldızı olmadan oldukça zorlanan Cleveland’da savunma yine alarm verdi. Kevin Love 15 sayı 17 ribaund 3 asist ile yine ön plana çıkan isim oldu. Kötü bir yüzdeyle oynayan ve vasat kalan Cedi Osman ise maçı 12 sayı 3 ribaund 4 asist 1 topçalma 5 top kaybıyla tamamladı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …