Güncel Haberler

Lebron Lakers’ı Kurtaramadı

Lebron James’in ilk resmi maçında Los Angeles Lakers, Portland Trail Blazers‘a konuk oldu. Ancak süper yıldızın performansı galibiyete yeterli olmadı ve yüksek üçlük yüzdesi ile oynayan Portland rakibini 128-119 ile geçerek aralarındaki galibiyet serisini de 16 maça çıkardı.

Önceki günlerde vefat eden Portland’ın sahibi Paul Allen anısına tören düzenlendi ve onun oturduğu koltuğa kullandığı Portland şapkası bırakıldı.

LeBron James açılışı 26 sayı 12 ribaund 6 asist ile yaptı. Josh Hart 20 sayı 4 ribaund, Brandon Ingram 16 sayı 4 ribaund, JaVale McGee 13 sayı 8 ribaund, Rajon Rondo 13 sayı 11 asist, Kyle Kuzma 15 sayı 6 ribaundla konuk ekipte öne çıkan isimler oldular.

Portland cephesinde ise Damian Lillard 28 sayı 6 ribaund 4 asist, Jusuf Nurkic 16 sayı 9 ribaund, CJ McCollum 21 sayı 5 ribaundla galibiyetin mimarları oldular. Ev sahibinde x-faktör ise Nik Stauskas oldu; 24 sayı (5/8 üçlük)

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/mSt3OyiYyhI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …