Güncel Haberler

Moralli Daçka Zorlu CSKA Deplasmanına Gidiyor

Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague’in üçüncü maç gününde CSKA Moskova’ya konuk oluyor. 18 Ekim Perşembe günü saat 20:00’de Megasport Arena’da başlayacak maçın canlı yayını beIN SPORTS 3’ten yapılacak.

Darüşşafaka Tekfen Eurolegue’de 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken CSKA Moskova’nın 2 galibiyeti bulunuyor.

-undan önce 4 kere karşılaşan iki takımın mücadelelerinde sahadan 3 kez galip ayrılan taraf CSKA olurken, takımımız 1 maçtan galip ayrıldı.

CSKA Moskova’da forma giyen Darüşşafaka’nın eski oyuncusu Will Clyburn, kariyerindeki ilk Euroleague maçına temsilcimizin formasıyla çıktı.

Temsilcimizin Euroleague’deki en skorer ismi maç başına 13.5 sayıyla Zanis Peiners.

Ev sahibi ekibin en skorer ismi maç başına 22 sayıyla Nando De Colo.

-CSKA maçı öncesi Daçka başantrenörü Ahmet Çakı‘nın açıklamaları:

“CSKA Moskova takımı hem kadro kalitesiyle, hem de istikrarlı bir şekilde Final Four oynayarak gerçekten de Euroleague’in en tehlikeli takımlarından biri. Son iki maçlarında gözlemlediğim kadarıyla açık alanda çok etkili olabilen ve kolay sayılar bulan bir oyun tarzları var. Bugünden başlayarak gerekli hazırlıkları yapıp, maç saatinde hazır olacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …