Güncel Haberler

TOFAŞ – İstanbul BBSK Maçının Ardından Koçların Görüşleri

TOFAŞ‘ın evinde ağırladığı İstanbul BBSK‘ya karşı elde ettiği 73-61’lik galibiyetin ardından her iki takımın koçları da açıklamalarda bulundu.

TOFAŞ Koçu Orhun Ene, İBB galibiyetinden sonra şöyle konuştu:

“Çok iyi oynamadık, 5 yabancılı ortama uyum sağlamaya çalışıyoruz. İlk yarının ortalarından itibaren yüzdeler bütün maçlarda düşüyor. Buraya gelenlere daha iyi basketbol göstermek zorundayız. Daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Oyunu etkileyebilecek 3-4 oyuncumuz var ve bu oyuncuları iyi kullanmasını biliyoruz. Bugün Garrett ve Yiğit’in performansı önemliydi ama ben iki kişinin performansından çok, 5-6 kişinin çift hanelere ulaşmasını tercih ederim.”

İBB Koçu Hakan Yavuz, TOFAŞ maçının ardından yayıncı kuruluş mikrofonlarına şunları söyledi:

“Fark 4 sayıyken üst üste iki top kaybettik ve kolay sayılar yedik. 13 top kaybımız var ama bunların çoğunu maçın koptuğu yerlerde yaptık. Bu maçı dar rotasyonla oynamayı tercih etmiştik. Tabii ki yorgunluklar oldu. Semih Erden ve Yordan Michev’in uyum sağlamasıyla daha iyi olacağız. Savunmada kötü değildik ama hücumda ritmimizi bulanadık. TOFAŞ, Orhun’la birlikte iyi oynuyor, onları kutlarım.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …