Güncel Haberler

İstanbul BBSK İsveç’te Tur Arayacak

FIBA Europe Cup 2. ön eleme turunda İstanbul BBSK , 87-50 kazandığı ilk maçın rövanşında bugün İsveç’te Lulea’yla karşılaşacak.

Basketbol FIBA Avrupa Kupası 2. ön eleme turunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor (İBB), 87-50 kazandığı ilk maçın rövanşında yarın İsveç’te Lulea’yla karşılaşacak.
Lulea kentindeki Lulea Energi Arena’da Çarşamba günü oynanacak karşılaşma, TSİ 20.00’de başlayacak ve FIBA’nın YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

İlk maçı 37 sayı farkla kazanan turunucu-lacivertli ekibimiz, bu skor avantajını kullanarak rakibi önünde tur atlayıp, grup aşamasına kalabilmek için mücadele verecek.

Basketbol takımımız, turu geçmesi durumunda D Grubu’nda Pınar Karşıyaka, Spirou Basket (Belçika) ve Donar Groningen’le (Hollanda) mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …