Güncel Haberler

Okben Ulubay: Galatasaray’da oynamak isterim

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi‘nde 2018-19 sezonu başlarken sözleşmesi bulunduğu halde Darüşşafaka Tekfen‘in kadrosunda düşünülmeyen ve henüz hangi takımın formasını giyeceği de netleşmeyen 21 yaşındaki forvet Okben Ulubay, durumu ile ilgili olarak Ajansspor’a önemli açıklamalar yaptı.

Sözleşmesinin Doğuş Grubu ile olduğu için Darüşşafaka Tekfen’in kadrosunda düşünülmediğini söyleyen Okben, gönlünde geçen takımı da söyledi.

Okben Ulubay’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“Benim ve Furkan Aldemir’in sözleşmesi Darüşşafaka ile değil Doğuş Grubu’yla olduğu için, bu sebeple Darüşşafaka takımında bu sezon yer almadım.”

“Galatasaray ve Pınar Karşıyaka kulüplerinin başvurusu oldu. Sözleşmemin yarısını ödemeyi teklif ettiler ama Doğuş Grubu buna yanaşmadı. Böyle olunca da tek başıma antrenman yapmak zorunda kaldım.”

“Şu an Anadolu Efes’in kondisyoneri Ozan Şirkçi ile antrenman yapıyorum. Top antrenmanlarını da kendi imkanlarımla yapıyorum.”

“Bu sezon eksiklerim üzerinde çalışıp sonra dışarıya gitmek istiyorum. Türkiye’den teklif yapan kulüpler oldu, Karşıyaka’nın ekonomik durumu kötü olduğu için düşünmedim. Ben Galatasaray taraftarıyım eğer anlaşma olsaydı Galatasaray’da seve seve oynardım.”

Kaynak: Sportando

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …