Güncel Haberler

Gomelsky Cup’da Olympiakos Üçüncü Oldu

CSKA Moskova’nın ev sahipliğinde düzenlenen Aleksandar Gomelsky Cup‘ın üçüncülük maçında Olympiakos ile Unics Kazan karşı karşıya geldi. Normal süresi 82-82 tamamlanan maçta galibiyete ulaşan 91-89 ile Yunan ekibi oldu.

Olympiakos cephesinde Vassilis Spanoulis ile Kostas Papanikolaou forma giyemediler. Ayrıca maçın ilk yarısında sakatlanan Axel Toupane da tekrar oyuna giremedi. Unics Kazan’da ise iki önemli isim Trent Lockett ve Raymond Morgan maçta yer alamadılar.

Yunan ekibini galibiyete taşıyan isim tecrübeli forvet Georgios Printezis (28 sayı 6 ribaund) olurken, yeni transferlerden Nigel Williams-Goss da 22 sayı 3 asist ile öne çıkan diğer isim oldu. Ayrıca bu sezon adından sıkça söz ettirmesi beklenen Euroleague’in çaylaklarından Zach LeDay de 17 sayı 5 ribaund ile mücadele etti. 

Unics Kazan’da ise eski TOFAŞlı Pierria Henry 22 sayı 6 ribaund 3 asist, Maurice Ndour 22 sayı 5 ribaund ve Melvin Ejim’in 16 sayı 6 ribaundluk performansları galibiyet için yeterli olmadı. Eski Efesli Errick McCollum ise henüz hiç hazır görünmedi, 2/9 sahaiçi isabetiyle sadece 7 sayıda kaldı. 

Karşılaşmanın çeyrek sonuçları:

1. Çeyrek: 19-18
2. Çeyrek: 39-33 (20-15)
3. Çeyrek: 58-53 (19-20)
4. Çeyrek: 82-82 (24-29)
Uzatma: 91-89 (7-9)

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Peristeri’yi Farklı Geçerek Yarı Final Biletini Kaptı

Girit’de düzenlenen Yunanistan Kupası sekizli final organizasyonunda Olympiakos, çeyrek final karşılaşmasında Peristeri‘yi 87-68’lik skorla geçerek …