Güncel Haberler

Bjelica: ”Bogdan ile forma numarası konusunda geç kaldık.”

Bu yaz Sacramento Kings ile anlaşarak eski takım arkadaşı Bogdan Bogdanovic‘in yanına giden Nemanja Bjelica, takımının medya gününde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yaz döneminde Avrupa’ya gelmesi de konuşulan fakat NBA’de kalmaya karar veren Bjelica bu kararı almasıyla ilgili konuştu.

“Uzun vadeli bir anlaşma yapmak istiyordum. Divac bana kariyerim ve ailem için en uygun yerin burası olduğunu söyledi. Ben de kabul ettim ve burada olduğum için mutluyum.”

Milli maçlar nedeniyle takıma diğer arkadaşlarından daha geç katılan Bjelica, şöyle devam ett:

“Milli takımda olduğum için geç kaldım ama gördüğüm kadarıyla harika bir organizasyon. Genç bir takım var. Soyunma odasında da harika bir kimya var.”

Peja Stojakovic, Vlade Divac ve Bogdan Bogdanovic ile aynı organizasyonda buluşan Nemanja Bjelica:

“Peja ve Vlade’yi izliyordum. Hayalim gerçek oldu. Ayrıca Bogdan da var, onunla Türkiye’de birlikte oynamıştık. Peja ve Vlade de burada, burada olduğum için mutluyum.”

Bogdanovic’in 8 numarayı giydiği Kings‘de 88 numarayı seçen Bjelica, yeni forma numarasıyla ilgili ise şunları söyledi:

“Hep 8 numaralı formayı giyiyordum. Bogdan ile 8 numara için konuştuk. Bunun için bir izin almamız gerekiyormuş fakat geç kaldık. Bu yüzden 88 numarayı seçtim Minnesota’daki ilk yılımdaki gibi. Gelecek sene bunu halledeceğiz. Daha hızlı oluruz.”

Kaynak: ABC10 & Sportando

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …