Güncel Haberler

Karşıyaka, BCL Sezon Açılışında AEK’yı Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi B grubu ilk maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Yunanistan ekibi AEK‘yı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda konuk edecek.

4 Ekim Salı günü saat 19:30’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilecekler. Kaf-Kaf’ın geçen sezon Tenerife maçından aldığı ceza nedeniyle bu maçta salonda taraftar yer alamayacak.

Temsilcimiz BSL’de sezon açılışını Manisa karşısında yaptı ve biraz zorlansalar da 79-76 ile kazanmayı başardılar. O maçta Errick McCollum 22 sayı, 4 ribaund, 3 asist, Mindaugas Kuzminskas 21 sayı, 5 ribaund ve Jaylon Brown 14 sayı ile öne çıkan isimlerdi.

Yunan ekibi ise eski gücünde değil ve sezonu resmi olarak ilk kez bu maçla açacaklarını belirtelim. Koç Kantzaouris’in yönetimindeki yenilenmiş kadrolarına baktığımızda Kenny Williams, Akil Mitchell, Alexander Madsen, Tim Frazier, Cameron McGriff, Janis Strelnieks öne çıkan isimler konumunda. Son hazırlık maçlarında, İtalya’daki turnuvada Bayern’e 59-76’lık skorla farklı yenilmişlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Muğla Deplasmanından Son Nefeste Çıkabildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum …