Güncel Haberler

Fenerbahçe, Ecel Terleri Döktüğü Maçta Daçka’yı Uzatmada Geçebildi (De Colo’dan kariyer rekoru)

ING Basketbol Süper Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen‘e son anlarda yakalandı ve uzatmaya giden maçı zor da olsa 103-91’lik skorla kazanarak seride 1-0 öne geçtiler.

Fenerbahçe Beko son çeyrekte farkı 14 sayıya kadar çıkarsa da Daçka son 19 saniyede tam 8 sayı üreterek maçı uzatmaya götürmeyi başardı. Uzatma bölümünde ise maça tamamen ağırlığnı koyan De Colo, BSL’deki kariyer sayı rekorunu kırarak takımının çift haneli farklarla kazanmasını sağladı.

15 Mayıs Cumartesi günü Daçka’nın ev sahipliğinde oynanacak maçı da sarı lacivertliler kazanırsa adını yarı finale yazdıran taraf olacak.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Nando De Colo 31 sayı, 4-8 3sayı, 7 ribaund, 10 asist ile yıldızlaşırken, Melih Mahmutoğlu 17 sayı, 2-6 3sayı, 2 ribaund, Marko Guduric 13 sayı, 2-7 3sayı, 4 asist ve Dyshawn Pierre 17 sayı, 9 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Daçka cephesinde ise Andrew Andrews 22 sayı, 4-5 3sayı, 4 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Josh Magette 14 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve kenardan gelen Jarmar Gulley de 22 sayı, 3-7 3sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalmayla diğer direnen direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …