Güncel Haberler

RESMİ: Nets Kadrosunu Griffin ile Güçlendirdi

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarından biri olan Brooklyn Nets kadrosunu önemli bir yıldızla güçlendirdi.

Blake Griffin Nets ile anlaştı ve yıldız forvetin kontratı sezon sonuna kadar geçerli. Bildiğiniz üzere Detroit Pistons bir süre takas pazarında onun için görüşmelerde bulunmuş ama istediğini bulamayınca serbest bırakmıştı.

Böylelikle 31 yaşındaki Griffin, Clippers ve Pistons’dan sonra NBA kariyerindeki 3. takıma transfer olmuş oldu ve Clippers günlerinden eski takım arkadaşı Jordanartı Harden, Irving ve Durant gibi yıldızlarla beraber etkili bir beşin parçası olmuş oldu.

Kariyerinde daha önce All-Star seçilme başarısı göstermiş olan tecrübeli forvet için Nets, elindeki minimum kontrat haklarından birisini kullanacak. Öyleki Nets’in bu transferi ihtiyaçtan çok Doğu’daki diğer rakipleri alıp da güçlenmesin diye düşündüğü gelen haberler arasında. Sezon içerisinde onu ne kadar kullanacaklarını hep birlikte göreceğiz.

Griffin sakatlıklardan pek de başını kaldıramadığı bu sezonda 12.3 sayı, 5.2 ribaund, 3.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …