Güncel Haberler

Karşıyaka Son Saniye Üçlüğüyle Bahçeşehir’i Yendi

ING Basketbol Süper Ligi erteleme maçında Pınar Karşıyaka, konuk ettiği Bahçeşehir Koleji‘nin Amath M’Baye‘nin son saniye üçlüğüyle 82-79 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Kaf-Kaf 9. maçında 6. kez kazanırken 7. sıraya yükseldi. Bahçeşehir ise 10. maçında 6. kez kaybederken 9. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 13-19
2.çeyrek: 21-20
3.çeyrek: 17-12
4.çeyrek: 31-28

Karşıyaka’da Tony Taylor 28 sayı, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Raymar Morgan 17 sayı, 15 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Amath M’Baye 14 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve D.J. Kennedy 13 sayı, 9 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bahçeşehir cephesinde ise Erick Green 20 sayı ile öne çıkarken, Jamal Jones 16 sayı, 4 ribaund ve Peyton Aldridge 10 sayı, 2 ribaund ile direnen isimler oldular. Yeni transferler Evans ile Robinson erteleme maçı olduğu için forma giyemediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …