Güncel Haberler

RESMİ: Şampiyon Lakers, Gasol ile İmzaladı

Son şampiyon Los Angeles Lakers, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

2019-20 sezonu NBA şampiyonu Lakers, Toronto Raptors ile yollarını ayıran Marc Gasol ile imzaladı, kontrat 2 yıllık. Tutarı hakkında ise henüz bilgi yok.

Lakers İspanyol uzununu maaşına bütçede yer açabilmek için JaVale McGee‘yi Cleveland Cavaliers‘a takaslayıp karşılığında kontratları garanti olmayan ve hemen serbest bırakılması beklenen 2 ismi Jordan Bell ve Alfonzo McKinnie’yi aldı.

35 yaşındaki tecrübeli uzun Raptors ile 2019 yılında şampiyonluk sevinci yaşamış, geçen sezon ise 44 maçta süre alırken 7.5 sayı, 6.3 ribaund, 3.3 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Bu hamleyle beraber şuanda resmi olarak Lakers’ın uzun rotasyonunda Montrezl Harrell ve Mar Gasol yer alıyor. Tabi Anthony Davis’in de takıma dönmesi bekleniyor yeni bir kontratla.

https://www.youtube.com/watch?v=NOksmumnOpk

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …